Pilvipalvelut

Cloud Computing #VectorKun haluat palvelimillesi tai sovelluksellesi alustan joka skaalautuu yrityksesi ja liiketoimintasi mukaan, ovat pilvipalvelumme varma valinta. Ne tarjoavat suorityskykyä vastaamaan tarpeitanne ja maksatte vain kapasiteetistä jonka käytätte.

Euronic Infrastructure tarjoaa käyttöönne virtuaalisen konesalin jossa on mahdollista ylläpitää palvelimia haluamallanne käyttöjärjestelmällä ja resursseilla. Huipputason toimintavarmuuden saavuttamiseksi käytämme alustana VMware -hypervisoria ja vOneCloud -pilvijärjestelmää. Takaamme myös että ostamanne resurssit ja kapasiteetti ovat aidosti kahdennettu rautatasolle asti – laiterikkojen sattuessa palvelimenne eivät ala hidastelemaan.

Voimme myös rakentaa yrityksellenne yllämainituilla teknologioilla oman ”avaimet-käteen” Private Cloud -ratkaisun haluamillanne laiteresursseilla, jolloin saatte täyden hallinnan pilviympäristööne. Tarjoamiemme sovellusrajapintojen kautta voitte integroida pilviympäristön osaksi omia järjestelmiänne ja liiketoimintaanne. Kukin pilviratkaisu räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi, joten ota yhteyttä ja pyydä meiltä ehdotus yrityksenne omaksi pilviympäristöksi.

Windows Server 2012 R2 on kattava palvelinratkaisu, jonka avulla yksinkertaistat yrityksesi liiketoimintaa. Pienennä IT-kustannuksia, takaa tuotot IT-investoinneille ja mahdollista yrityksesi lisäkasvu.

Ratkaisu tarjoaa työntekijöillesi mahdollisuuden työskennellä missä tahansa ja milloin tahansa. Lisäksi saat käyttöösi yksinkertaisemman IT-infrastruktuurin, joka on määritetty yhteensopivaksi nykyisen ja tulevan tekniikan kanssa, yksinkertaistaen myös pilviratkaisujen käyttöä.

Windows Server 2012 R2 Standard soveltuu kevyesti virtualisoituihin ympäristöihin tai fyysisiin alustoihin ja siinä on kahden virtuaalisen ympäristön ajo-oikeus. Se sisältää kaikki tekniset ominaisuudet.

  • Enemmän kuin pelkkää virtualisointia: virtuaalikytkimet, verkkoliityntöjen vikasietoisuus, virtuaaliset tallennusverkot, resurssien optimointi, dyn.muistinkäsittely, datan dedublikointi
  • Katkoton käytettävyys: kehittyneet klusterointi- ja verkkoteknologiaratkaisut luovat uusia mahdollisuuksia rakentaa katkotonta ja joustavaa palvelutuotantoa
  • Skaalautuva pilvialusta: hybridipilviarkkitehtuurin hyödyntäminen, jossa virtuaalikoneita voi viiveettä siirtää palvelimien, tallennusjärjestelmien ja eri konesalien välillä
  • Joustavat työskentelytavat: käyttäjillä joustava pääsy palveluihin, kuten esimerkiksi etäkäyttö ja virtuaalityöasemat, kuitenkin turvallisesti ja suojatusti